Hemmeligheten bak hvordan Japanerne holder føttene varme om vinteren er ute du ville ikke tro hvor enkelt det er…

18/07/2024 | Susanne Jacobsen

SAMMENDRAG: Japanerne er mestrene i hus-tøffel. Alle i det landet har minst ett par, og demmes offentlige bygninger tilbyr dem også. Men denne gangen er det annerledes. En Startup i Tokyo har bestemt at det var på tide å innovere og ta husets tøffel inn i det 21. århundre, hele verden burde vite om det!  Du kan nå få 50 % rabatt på HyperShoes med gratis levering.

Hater du de gamle hus-tøflene dine som er flekkete med alt fra kaffe til brus og suppe? Blir du konstant forvirret over hvordan de klarer å rive og slites etter knapt en vinter? Vil du være komfortabel og varm i vinter? Da vil du virkelig høre om disse nye japanske tøflene. De er svaret på alle dine problemer.

Du kom tilbake fra jobben. Det regnet ute. Skoene dine er dekket av gjørme. Du tar dem forsiktig av ved inngangen. Så nå kommer dilemmaet. Tar du på deg de tidligere gode gamle tøflene du hadde som nå bare er en glorifisert såle, med hull, eller prøver du lykken med flere lag med sokker? Uansett hvilken du velger, vil beinene dine fryse i dag.

Woe er oss. På tide å kjøpe noen nye tøfler for å da vente til de også blir klemt og revet og slitt ut av gjenkjennelse.

Men hold opp! Før du gjør det samme om og om igjen og forventer et annet resultat, kan det være en annen måte…

En annen type tøfler

De kaller dem HyperShoes. De er ideen om noen stigende innovative stjerner i skoproduksjon verdenen i Tokyo, som er brutalt konkurransesett og bare kommer for å vise hvor ekstraordinære disse tøflene er, i et land som bokstavelig talt er fullt av dem.

De tok alt folk setter pris på ved vanlige hus tøfler, ringte det opp til 11 og la til mer på toppen. Resultatet er den mest komfortable og praktiske tøffelen som noen gang er laget som sørger for at brukerne er varme og fri for bekymring for å bli våte eller skli over et ny vasket gulv.

Vinteren er rett rundt hjørnet. Vi var ærlig talt slike mennesker som gikk sine gamle tøfler til støv, så vi måtte ta en titt på disse.

Hva gjør dem så spesielle?

I vest er kunsten å lage hjemmetøfler virkelig neglisjert. Men nei i Japan. I Japan er tøfler stort sett obligatoriske i alle hjem. Og japanerne har blitt mestere i dette håndverket gjennom generasjoner.

Men selv med det sagt, er HyperShoes revolusjonerende selv for dem. Utsiden er belagt med et vannavstøtende lag som er fullstendig vanntett, mens innsiden er dekket med fin, behagelig fuzz for å holde deg varm. Bunnen er like nyskapende, og bruker de mest avanserte designene for å gjøre sålen så anti-skli så menneskelig mulig. Materialene er så slitesterke at de faktisk er helt fine som utesko også.

Et av kontormedlemmene våre glemte faktisk at hun hadde dem på seg da hun dro hjem, så vi fikk henne til å sette seg ned og forklare hvorfor de er så fantastiske som bot:

Varm og behagelig med høykvalitets indre polstring og såle

Vanntett på utsiden

Revolusjonerende anti-skli såledesign for maksimal sikkerhet på selv de glatteste underlag

Svært slitesterke materialer som vil få HyperShoes til å vare lenge, selv om du bruker den utendørs, som du kan

Ergonomisk og kommer i alle størrelser fra de minste føttene til de største

Stilig design med en rekke fargealternativer slik at du kan matche dem til ethvert antrekk

Vi har allerede fått par av disse for hver medarbeider og begynte å implementere en japansk politikk med å bytte til tøflene når du går inn på kontoret. Det eneste problemet er å minne folk på å ta dem av når de drar, fordi de er for komfortable! På plussiden trenger vi ikke lenger å sette opp “glatt advarsel” skilt etter rengjøring.

Hvor mye koster HyperShoes?

Okei, sier du, vi biter. Disse tøflene høres fantastisk ut. Men hvor mye vil nyskapende japanske tøfler koste oss? Mye, ikke sant? Overraskende, nei. Den vanlige utsalgsprisen på HyperShoes er bare 864 kr, som er mer enn rettferdig for et par av det som egentlig er et par veldig komfortable sko til alle formål. Men det blir enda bedre. Produsentene ønsket ikke bare å holde seg til det japanske markedet. De ønsket at hele verden skulle vite om disse, og derfor er den globale lanseringen av HyperShoes ledsaget av massive 50 % rabatt på salg og gratis internasjonal frakt! Du kan nå få ett par HyperShoes for bare 432 kr.

HyperShoes lever rett og slett opp til navnet sitt. De er ekstremt komfortable, slitesterke nok til å fungere som utendørssko, og de kommer i så mange farger og størrelser at alle virkelig kan finne en god passform. Få dem mens de fortsatt er på salg!

Men ikke bare ta vårt ord for det! Disse folkene elsket HyperShoes:

“Herregud, jeg elsker disse tøflene så mye. De er som skurker, bortsett fra, bedre på alle måter, og for vinteren. Så uklare og fine, og du kan søle hele kaffen på dem og tørke den av som ingenting. Jeg elsker dem.”

“Jeg fikk dem for et par uker siden og har praktisk talt ikke tatt dem av siden. Jeg går rundt i huset, jeg går til supermarkedet, de er bare så enkle å ha på seg og komfortable. Størrelsen var akkurat passe også! 10/10”

“Vet du hvor irriterende vinteren kan bli med kronisk kalde føtter? Veldig. Ok? Veldig. Til nå har jeg brukt ullstøvler. Støvler som bare er en ullklump med såle. De var supervarme, men de blir veldig fort utslitt etter vanlig bruk. Disse nye tøflene skjønt… magen min forteller meg at de kommer til å vare meg lenge.”

 

Konklusjon: Bør du få HyperShoes?

Seriøst liker du å bruke tøfler som faller av og som ikke gjør noe for å holde det kalde gulvet unna? Ja. 100%. Skaff deg HyperShoes. De er uten tvil de beste tøflene vi noen gang har sett. Komfortabel, anti-skli, varm og på et massivt tilbud! Få dem raskt før tilbudet er over!

Fordeler:

  • Myke slitesterke materialer som varer
  • Behagelig og lett
  • Skli motstand
  • Vannavstøtende
  • Tilgjengelig i så mange farger og størrelser

Ulemper:

  • Forsyninger er svært begrenset, kan snart gå tom for lager

 

Hvordan får jeg tak i HyperShoes?

Nå som du vet at du ikke trenger å slite med det kalde, harde gulvet på føttene igjen, må føttene dine klø etter å prøve et par, så her er de enkle trinnene:

  1. Vi anbefaler å bestille originale HyperShoes fra den offisielle nettsiden her.
  2. Ta dem på, føl komforten og da trenger du aldri å bekymre deg for å skli.

KAMPANJE: Nå med 50 % rabatt og med gratis frakt i en begrenset periode!

Klikk her for å gjøre krav på HyperShoes med 50 % rabatt – Gratis frakt i en begrenset periode >>>